Beste slaapmasker Manta

(1 klantbeoordeling)

37,00

De gepatenteerde slaapmasker Manta garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen en extreem comfort.

Nu kopen

Categorie:

Over de beste slaapmasker Manta

Manta sleep mask kopen? Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt. De slaapmasker Manta krijgt van gebruikers een waardering van 4,8 sterren (op basis van 2830 reviews).

De ‘eye covers’ en de band kun je heel eenvoudig afstellen, zodat de pasvorm optimaal is voor jouw gezicht. Hierdoor is de verduistering optimaal, zelfs als het buiten klaarlicht is. Het Manta Sleep Mask is dan ook een uitstekende investering voor een optimale slaapkwaliteit.

Ultiem comfort

Het Manta slaapmasker is ontwikkeld om haar gebruikers ultiem comfort te bieden. De materialen zijn super zacht, ademend en duurzaam. Bovendien wordt er geen druk uitgeoefend op je gezicht of op je ogen. De ‘eye covers’ zorgen ervoor dat je je ogen gewoon kunt openen als je het slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask is bovendien geschikt voor elke slaappositie, of je nu op je rug, zij of buik ligt.

Voor wie is de slaapmasker Manta geschikt?

De slaapmasker Manta is perfect voor mensen die hun slaapkwaliteit een grote boost willen geven. Ook voor reizigers, werknemers met onregelmatige uren en ‘powernappers’ is het slaapmasker van Manta een uitkomst. Het Manta Sleep Mask betekent simpelweg op elk moment van de dag in volledige duisternis kunnen slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

1 beoordeling voor Beste slaapmasker Manta

Quality

100%

Price

100%

Service

100%

Beoordelingen

Sorteer op

  • Avatar

    123Juul.nl

    heb ‘m nu twee weken en heb in tijden niet meer zo goed geslapen. Het was heel even wennen want hij is toch wat dikker dan een gewoon slaapmasker maar nu zit ie prima in elke slaappositie. Ook: ik heb extreem lange wimpers en die blijven nu helemaal vrij. Kan gewoon knipperen zonder daar last van te hebben. Top masker!

    maart 10, 2021

Help andere klanten met je beoordeling

Je e-mailadres wordt niet getoond

Quality
Price
Service

Stel hier je vraag