Basisdiploma elektrotechniek

780,00

De deeltijdcursus Basisdiploma elektrotechniek van de LOI behandelt de basisprincipes van elektrotechniek, materialen, gereedschappen en elektronisch tekenen. Na afloop kun je in de elektrotechniek aan de slag, bv. als monteur, tekenaar of ontwerper.

Start nu

Artikelnummer: 71dac40d7a94 Categorie:

Kennis van elektrotechniek is in veel gevallen niet alleen handig, maar zelfs een must. Met achtergrondkennis over elektrotechniek kunnen grote problemen verkleind worden tot oplosbare problemen. Deze kennis doe je op met de LOI-cursus Basisdiploma elektrotechniek. Je leert over elektrotechniek, materialen en gereedschappen, en over elektrotechnisch tekenen. Bovendien doe je de benodigde wiskundige en natuurkundige kennis op.
Elektrotechniek omvat alles wat te maken heeft met het opwekken, beheersen, distribueren en toepassen van elektrische energie. Het is een veelzijdig vakgebied, waarin je op allerlei niveaus en in diverse gespecialiseerde richtingen werkzaam kunt zijn. Denk hierbij aan functies als monteur, tekenaar, installateur of ontwerper. Deze cursus biedt je een goede start voor een mooie loopbaan.

Inschrijfkosten: € 29.50

Het lesgeld mag je ook voldoen in termijnen: 12 maanden x € 65.00

Soort studie: Thuisstudie

Niveau: Functiegericht MBO niveau

Stel hier je vraag