Associate degree Management – specialisatie Management voor de zorg

4.482,00

De Associate degree Management voor de zorg van LOI Hogeschool (deeltijd) is ontwikkeld in samenspraak met werkgevers uit de zorgsector. Na afronding heb je de belangrijkste skills op HBO-niveau. Ook kun je vaak vrijstellingen aanvragen bij de bacheloropleiding.

Start nu

Artikelnummer: e1cbdad9a923 Categorie:

De rol van de manager in zorginstellingen in flink veranderd. Wie in de zorgsector wil doorgroeien naar een leidinggevende of managementfunctie, moet niet alleen kennis hebben van de werkvoer, maar ook over leidinggevende en coachende vaardigheden beschikken. Bovendien is kennis nodig van technologie en ICT.
Met de Associate degree Management voor de zorg doe je in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden op HBO-niveau op. Na afronding ben je in staat om operationeel en tactisch leiding te geven aan een team en beheers je coachende en motiverende technieken die je als leidinggevende nodig hebt.
Deze zeer actuele managementopleiding in de zorg is ontwikkeld in samenspraak professionals uit de zorg- en welzijnssector en sluit naadloos aan op de behoefte van de arbeidsmarkt. Het is bovendien de eerste managementopleiding die volledig aansluit op de meest recente visie op leidinggeven en veranderingen in de zorgsector.

Inschrijfkosten: € 75.00

Het lesgeld mag je ook voldoen in termijnen: 18 maanden x € 249.00

Soort studie: Thuisstudie

Niveau: AD

Stel hier je vraag