Information Security Management Professional based on ISO/IEC 27001 (ISMP)

477,00

Deze deeltijdopleiding van de LOI is voor informatiebeveiligingsprofessionals die betrokken zijn bij risicomanagement en implementatie, evaluatie van en rapportage over informatiebeveiligingsmaatregelen.

Start nu

Artikelnummer: f9afede78218 Categorie:

Informatiebeveiliging is essentieel om de goede werking en de continuïteit van een organisatie te waarborgen. De opleiding Information Security Management Professional based on ISO/IEC 27001 (ISMP) is een specialisatie op het gebied van informatiebeveiliging. De nadruk ligt op risicomanagement en implementatie van maatregelen.
De globalisering van de economie leidt tot een toenemende uitwisseling van informatie tussen organisaties (medewerkers, klanten en leveranciers), een toenemend gebruik van netwerken – zoals het interne bedrijfsnetwerk -, de koppeling met netwerken van andere bedrijven en internet. Bovendien zijn de activiteiten van veel bedrijven nu afhankelijk van ICT, waarbij informatie een kostbaar bedrijfsmiddel is geworden.
De Advanced-certificaten van EXIN worden door het bedrijfsleven erkend als vooraanstaande certificaten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.

Inschrijfkosten: € 29.50

Het lesgeld mag je ook voldoen in termijnen: 3 maanden x € 159.00

Soort studie: Thuisstudie

Niveau: HBO-cursus

Stel hier je vraag